Ezek a trükkök a TikTokról a valóságban egyáltalán nem működnek

Hány pontot sikerül elérned? 🧐

  Amióta csak megjelentek az internetes közösségi oldalak, az emberek folyamatosan osztják meg egymással a különféle házi trükköket és praktikákat. A TikTok megjelenésével a rövid videóban bemutatott trükkök még népszerűbbek lettek, mint eddig bármikor, ám manapság már inkább csak a videó megtekintés növelése a cél, és nem az, hogy valóban hasznos trükköket juttassanak el az emberekhez.

  A Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány olyan népszerű trükköt, amik bár rengeteg megtekintést értek el, mégis teljesen fölösleges velük próbálkozni, merthogy egyáltalán nem működnek.

  1 Palántákat tojáshéjban nevelni egyáltalán nem praktikus, legalábbis otthon biztos nem, merthogy rohadt tojás szaguk lesz.

  2 ,,Kipróbáltam a mikróban készített muffint. Undorító volt.”

  3 Azt mondják, hogy a serpenyők fogantyúján azért van lyuk, hogy oda akaszd be a spatulát. Ez azonban nem így van: a szósz ugyanis így végig csurog rajta, rá a serpenyő fogantyújára, majd onnan a tűzhelyre. Ez a lyuk a serpenyő kampón történő rögzítésére szolgál, semmi másra.

  4 Az internetes trükk szerint, ha egy pohár vízzel együtt tesszük be a mikróba a pizzát, akkor a pizza nem fog kiszáradni. Meglepő módon ez a trükk egészen jól működik, érdemes kipróbálni, és személyesen ellenőrizni az eredményt.

  5 ,,Megpróbáltam a mikróban fertőtleníteni a sminkecsetet, ahogy az internetes videóban mutatták.”

  6 Valaki szerint ragasztószalag segítségével remek pohártartót lehet készíteni az ágy közvetlen közelébe. Nem nehéz kitalálni, hogy a ragasztó bármikor leeshet a falról, és nagy a veszélye annak, hogy az ital kiömlik, illetve a pohár összetörik.

  7 Ne tartsd az elemeket a hűtőszekrényben az élettartamuk meghosszabbítása végett, hiába mondják ezt a videók. A túl meleg és túl hideg helyen történő tárolás ugyanis egyaránt káros az elemre.